Випускникам коледжів та технікумів

Молодший спеціаліст

Напрями підготовки:

Готельна і ресторанна справа

Готельно-ресторанний і туристичний сервіс

Туризм

Випускники з дипломом молодшого спеціаліста ( ресторанне обслуговування , готельне обслуговування , туристичне обслуговування , технологія харчування , товарознавство, комерційна діяльність і т.д.) зараховується на третій курс за напрямом поза конкурсом.

Перелік документів:

-         атестат та диплом ( оригінал та копія);

-         додаток до атестату та диплому ( оригінал чи його завірена копія);

-         6 кольорових фотокарток 3х4 см;

-         медична довідка 086-О;

копії паспорту , індентифікаційного коду, приписного посвідчення ( для юнаків) та оригінали зазначених документів для засвідчення.

Авторські права 2015 © Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. При копіюванні матеріалів сайту посилання обов'язкове.